10.03.2016.

Читајте Газету


Посетите портал руско-српске информативне агенције Газета и погледајте шта има актуелно и ново, а можете и да се придружите као сарадник. Страница "О нама" каже следеће:

"Газета" је руско-српска информативна агенција чији је циљ да Русију и њене вредности промовише у Србији, Републици Српској и Црној Гори. Са радом смо почели 09. јануара 2016. године за празник Свети Архиђакон Стефан и на рођендан Републике Српске.
Свесни чињенице да су земље западног Балкана деценијама биле медијски сатанизоване од стране владара из сенке и моћника са Запада који су на све начине тровали православне народе, решили смо да јуначки кренемо у информативну борбу и разбијање свих блокада које иду у прилог глобалистима.
ИЗМЕНА: САОПШТЕЊЕ РЕДАКЦИЈЕ "ГАЗЕТА"

Поштовани читаоци,

Упркос нашим великим напорима да се одржимо као објективан медиј са жаљењем вас обавештавамо да ГАЗЕТА престаје са радом јер финансијски не може да одржи редакцију на окупу. На наше честе молбе и вапаје за донацијама, нико се осим троје људи из дијаспоре није одазвао. Барем смо покушали да дамо све од себе да прочитате и другачије вести, али многи наши сарадници немају од чега да живе и морају да се сналазе на неким другим местима. Нисмо пристали да будемо огласна табла ни једне странке иако то многи раде посебно пред изборе