19. 2. 2016.

Читајте Фронтал


Ако до сада нисте читали Фронтал, прави је тренутак да то промените. За почетак, немојте прескочити овај текст, а онда прочитајте шта пише на страници Импресум. Преносимо део:

Фронтал, као полазна тачка еволуције у домаћем јавном мнењу, намјерно у почетном периоду долази као медиј, којем нису вични припадници формације уједињене против напретка. Истовремено, његова доступност неће дискриминисати здравомислеће људе по материјалном, друштвеном, регионалном или националном основу.
На Фронталу ћете бити у прилици да одмах дознате све оно, што сте до сада слушали у полушапату. Што, нажалост, није никакав патетични маркетиншки слоган нове публикације; јер је наш медијски простор у тако сажаљивом стању, да тај резултат уопште није тешко постићи. Довољно је само смјети, у средини гдје је ћутња племенити метал, рећи како риба од главе смрди.
Стога ће за Фронтал писати сви они који имају, и умију шта рећи. Са посебним нагласком на умијеће, односно фронталном приступу стварности, овај портал ће његовати дефицитарну робу на нашој мазохистичкој сцени: конкретну и правовремену информацију, те њену анализу и поређење. Обради ће бити подложни сви сегменти стварности, јер тегобност тренутка у којем живимо, не смије, на првом мјесту, убити потребу за добром забавом. Било да је ријеч о спорту или економији, на Фронталу ће се све ствари звати својим именом.