4. 8. 2014.

Dostupan raspored za DebConf14





Objavljen je preliminarni raspored za naredni DebConf14 koji će se dogoditi u Portlandu, država Oregon (USA). Moguće su još i manje izmene u rasporedu, pa čak i tokom same konferencije. Potpune informacije o stanju organizacije budućeg okupljanja posvećenog Debianu, mogu se pogledati na viki strani projekta. Takođe, tu su opisani bitni detalji o mestu održavanja, državnom univerzitetu gde će se odigravati predavanja, kao i mestima gde se može provoditi slobodno vreme.

DebConf14 biće otvoren u subotu, 23. avgusta, a nakon dobrodošlice održaće se dva interesantna predavanja, a predavači su Stefano Zacchiroli, bivši vođa Debian projekta i Biella Coleman. Za naredne dane, kompletan raspored dešavanja po danima i temama, možete pronaći ovde. Predavanja sa ovogodišnjeg događaja biće uživo prenošena kada god to bude moguće, a video snimci sa svih sesija će biti dostupni na internetu za pregled i preuzimanje.

Pošto za DebConf nisu planirana samo radna događanja, učesnici mogu očekivati i razne društvene aktivnosti kao što su izleti, svečana večera, grupno fotografisanje, veče poezije i tradicionalnu žurku uz sir i vino.


http://debconf14.debconf.org/