30. 12. 2013.

Mini DebConf 2014 u Barseloni











Prema vestima koje stižu od strane Debian Women, očekuje nas još jedno okupljanje u budućem periodu, pod  nazivom Mini-DebConf 2014, koje će se održati u Barseloni. Događaj je planiran za prvi deo naredne godine i to u terminu 15. i 16. mart 2014. Mini-DebConf će biti održan u prostorijama Univerziteta u Barseloni, tj. fakulteta za informatiku, a pod pokroviteljstvom katedre za softvere.

Debian Women pozivaju moguće učesnike da podnose predloge radova, prezentacija, raznih sesija, uputstava i diskusija. Podnesci nisu ograničeni samo na tradicionalne načine, već se mogu predložiti i razni performansi, umetničke instalacije, rasprave ili nešto drugo. Sve razmene mišljenja su dobrodošle, bez obzira da li je nivo za početnika ili naprednog korisnika.

Kao i prethodna, i ovo okupljanje će biti idealna prilika da se sretnu Debian entuzijasti za raznih strana sveta i razmene mišljenja o najnovijim promenama, kao i mnogim zadacima koje treba ispuniti u vezi naredne stabilne Jessie verzije. Najave i promene u vezi ovog događaja mogu se pratiti na viki strani.

http://lists.debian.org/debian-devel-announce/2013/12/msg00010.html